2 Aralık 2011 Cuma

2 Aralık - Vizyon Filmleri

Eveeet Aralık da geldi.Yılın son ayını yılbaşı nedeniyle çok seviyorum heryer ışıl ışıl insanın içi açılıyor.
Yılın ilk haftasonunda bakalım beyaz perdede bizleri neler bekliyor?
  • Entelköy Efeköy’e Karşı
''Entelköy Efeköy'e Karşı'' bir grup ekolojik aktivistin, mütevazi bir Ege köyünde yaşamaya karar vermelerinin ardından orada kurulması gündeme gelen termik santrali engelleme çabalarının ve bu bölgedeki köylüler ile aralarında geçen komik ve çarpıcı olayların öyküsü.

  • Hugo
Brain Selznick'in sihir temalı çocuk romanından uyarlanan olan film, Paris tren istasyonunun duvarları arasında yaşayan ve saatlerden sorumlu olan kimsesiz bir çocuğun, bir gün saati tamir etmeye teşebbüs etmesiyle yaşadığı gizemli macerayı konu ediyor.

  • İntikamın Bedeli (Seeking Justice)
Filmde karısı vahşi bir cinayete kurban giden bir adamın, yaşadığı acı deneyimin ardından sözde toplumsal huzuru kendi yollarıyla sağlamaya çalışmasını anlatılıyor.

  • Musallat 2: Lanet
Çok anlatılan, gerçek bir hikayeden yola çıkılarak çekilen "Musallat 2: Lanet" yine birinci film gibi psikolojik bir gerilim...
İnsanın 2 yaşından öncesini hatırlayamaması ve o yılların karanlığı üzerine bir film. Elif (Türkü Turan) filmde kapkaranlık geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalan bir ressamı canlandırıyor. Ve yaşadığı tüm sorunların aslında geçmişindeki büyük bir hatadan kaynaklandığını öğreniyor. Bu büyük hata ise yanlış zamanda ve yerde yapılan, korkunç ve çözülmesi mümkün olmayan bir büyü..

  • Mavi Pansiyon
Başarılı ve yakışıklı bir mimar olan Ahmet (Yunus Güner), Elif'le (Zeynep Beşerler) evliliğinin hüsranla sonuçlanmasının ardından aşka inancını kaybetmiştir. Ancak, kendini toparladıktan sonra gözde bir çapkın olarak hayata geri döner. Aradan geçen yıllarda her yaz olduğu gibi tatil için Ege sahilindeki "Mavi Pansiyon"a giden Ahmet’in ilgisini, aynı yerde kalan iki kız arkadaş çeker; Bahar (Fadik Sevin Atasoy) ve Esra (Özlem Tekin).
İkili, çok yakın arkadaş olmalarına rağmen farklı karakterlere sahiptir, özellikle aşk konusunda… Esra daha rahat ve aldırmaz görünürken Bahar, romantik ve duygusaldır. Zıt karakterli iki güzel kadın ve yalnız, aşka uzak ama çapkın bir adam... Mavi Pansiyon’da yaşanan ilişkiler bununla bitmez; Pansiyon sahipleri olan çift Zeynep (Pelin Acar) ve Kerim (Nail Kırmızıgül) ile, tatile gelmiş bir çift olan "Almanya'lı" Halil (Veysel Diker) ve karısı Erica (Nathalie Griffin) de aynı günlerde aşkın farklı yüzleri ile tanışırken Koray (Tan Sağtürk) ise iki güzel arasında kararsız kalan Ahmet’e iddialı bir rakip olacaktir.
O yaz Mavi Pansiyon'dakiler için aşkın bilinen kuralları yıkılır.

  • Hediye Operasyonu (Arthur Christmas)
Christmas gecesi Kuzey Kutbundaki Noel Baba'nın en küçük oğlu acil bir görev için babasının araçlarından yardım alır ve macera başlar.




***************************************

Herkese iyi h.sonları dilerim. :)


Kaynak:sinemalar.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea