6 Nisan 2012 Cuma

6 Nisan - Vizyon Filmleri

Şeker gibi bir bahar gününden kocaman merhaba :)
Hava bu kadar güzel olunca birde günlerden cuma olunca şımarma da ne yap ? :P
Havayı güzel bulunca sinema sezonu bitiyor diyen ben utanacağım galiba çünkü bugün
vizyona ' Titanic ' yeniden giriyor,hem de 3d :) (izlemeden olmaaaaaz)
Haydi hep birlikte hem titanic ,hem de haftanın diğer yenilerine bir göz atalım..

*
  • Şahane Misafir (Magnifica Presenza - Magnificent Appearance)
Sicilyalı Pietro'nun tek hayali ünlü bir aktör olmaktır. 28 yaşındaki Pietro oyunculuğu kafasına o kadar çok takmıştır ki amacına ulaşmak için bin türlü çılgın yolu denemekte sakınca görmez. Roma'ya gelir ve önce bir pastanede çalışmaya başlar, aynı zamanda da aktörlüğe giden yolları aşındırır. Başta kuzeni Maria’nın evine misafir olarak yerleşir sonra kendi evine çıkar ama kısa sürede evde bir gariplik sezer. Sanki eşyalar kendi kendine hareket etmektedir...



  • Titanic 3D
Efsane gemi 100. yılını vizyonda kutlayacak...
Titanic, 1912'de yapımı tamamlandığında dünyadaki en büyük buharlı yolcu gemisiydi. 14 Nisan 1912 gecesi, daha ilk seferinde bir buz dağına çarpmış ve yaklaşık iki saat kırk dakika içinde Kuzey Atlantik'in buzlu sularına gömülmüştü.


  • Amerikan Pastası: Buluşma (American Reunion)
1999'un çılgın üniversite gençleri şimdi aileleriyle birlikte geri dönüyor!
"En lezzetli dilimi en sona ayır" mottosuyla geri dönen Amerikan Pastası serisinin son filminde ilk filmden bu yana aralıksız seyrettiğimiz Jason Biggs, Alyson Hannigan, Eugene Levy ve Seann William Scott'ın yanı sıra ilk iki filmdend hatırladığımız Tara Reid, Shannon Elizabeth ve Chris Klein gibi isimler kadrodaki yerini almış görünüyor.


  • Mevsim Çiçek Açtı
"Gurbete yolu düşen, acıyı bal edip susmuş, hayata direnmiş tüm kadınlara" ithaf edilen Mevsim Çiçek Açtı,  karısı Çiçek ve kızları Mevsim'in hikâyesi üzerinden gurbet hayatı yaşayan vatandaşlarımızın yaşadıklarına ve bir türlü dinmeyen kadına şiddet sorununa parmak basıyor.


  • Ülkücüler
Yanlış aksettirilen tarihi, yaşayanların gözünden aslına sadık kalınarak anlatma çabası... Aslolan değerlere sahip çıkabilme çabası. Bu ülkenin varlığının ve geleceğin teminatı olan ülkücü harekete ve onun sembolleşen kişi, kurum ve değerlerine teşekkür çalışması... ÜLKÜCÜ HAREKETİN 80 ÖNCESİ MÜCADELESİ VE CEZAEVİ GÜNCESİ..



*******************
Sizi bilmem ama ben Titanic 'i yeniden izlemek için fena halde sabırsızlanıyorum.. :)

Herkese iyi h.sonları ..


Kaynak:sinemalar.com

2 yorum:

  1. hep 80lere ait solculukla övünülürken sağcılığın kötülenip onlarında düşünceleri ve ülkeleri için kendilerini feda etmeleri hep gözardı edilmişti... Sanırım ben bu filmi çok izlemek istiyorum umarım yine saçmalamaştırıp saptırtmamışlardır... titaniği çok abarttılar izleyeceğimi sanmıyorum :) ellerine sağlık canım vizyon filmleri için yine müthişsin :x

    YanıtlaSil
  2. Benim nedense siyasi filmler/diziler ilgimi çekmiyor ,yoruluyorum izlerken,o yüzden de pek tercih etmiyorum.
    titanic gitmek için sabırsızlandığım filmlerden ama :)
    sağol hayatım ,güzel yorumun için ben teşekkür ediyorum ^.^*

    YanıtlaSil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea