19 Nisan 2012 Perşembe

{Düğün Dosyası} Gelin Babeti İstiyoruuum (Bu yazı yüksek doz tavsiye içerir!)

Kocaman merhaba :)
{Düğün Dosyası} 'ndan devam edelim haftaya ne dersiniz ?
*
Çeyizlerimi hemen hemen toparladım gibi birşey,çok ufak tefek detaylar kaldı neyse ki.
Çeyizden daha da önemli birşey var ki Düğün Dosyası'nda insanı başlı başına strese sokmaya yetiyor.
Tabi ki gelinlik ve gelin ayakkabısından bahsediyorum!
O gece çok yorulacağımız şüphesiz o yüzden hem tüm gün boyunca rahat edeceğimiz,hem de şık ve farklı olacağımız bir gelin ayakkabısı arıyorsanız ; doğru yazıyı okuyorsunuz. :)

*

SANEMİKO 'yu bilenler bilir kendi öyle cici ,öyle tatlı ki birde kendi gibi el emeği,göz nuru özene bözene süper ayakkabılar ,babetler ,çantalar tasarlıyor.Bunların gelin serisi bile var .Siz sadece hayallerinizden bahsedin,gerisini O'na bırakın.. :)

Tabii ki topuklu ayakkabısız olmaz ,onlar da var hem de çoook güzeller ama ben bugün sadece gelin babetlerinden birkaç örnek vermek istiyorum.İlerleyen günlerde gelin ayakkabılarından da bahsedicem :)

Ben bu gelin babetlerine aşığım  :) En kısa zamanda siparişini vericem ,eğer siz de bu mükemmel tasarımların sahibi olmak istiyorsanız ürünleri incelemek ve iletişime geçmek için buraya tık tık :)


*
Devam edecek . .

Resimler :Sanemiko




2 yorum:

  1. Merhabalar hem tatlı dilli hemde bir o kadar şeker kız.. Benimde eylülde düğünüm var hala inanamasamda.. ve bu babetleri ararken senin bloğunda buldum kendimi. Çok renkli ve güzeller. Birşeylere emek vermeyi seviyorum bunuda yapabilirsem kendim yapmak istiyorum bakalım nasıl olacak.. gülücüklerini hiç kaybetme.. Hep renkli ve neşeli kalman dileğimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) O ne kadar güzel bir hitaptır öyle içimi sıcacık etti yorumun teşekkürler ^.^*
      Ne kadar güzel şimdiden tebrikler ben de eylül de evlendim ve bana da geçen sene bu zamanlar şaka gibi geliyordu.İşler sıkışınca yüzleştim gerçekle :))
      Ne kadar güzel bence vakit varken vazgeçme ve dene mutlaka içine sinen bir şey çıkacaktır ortaya.Resimlerini benimle paylaşırsan yayınlamayı çok isterim.
      Çooook teşekkür ederim ve kocaman mutluluklar dilerim umarım her şey istediğin güzellikte olur.

      sevgiler :)

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea