10 Mayıs 2013 Cuma

10 Mayıs - Vizyon Filmleri

Herkese merhaba :))
Bu hafta gene vizyon epey kalabalık 7si yabancı toplam 9 yeni film bizlerle.
Gevezeliği bırakıp filmlere dönsem iyi olacak .:)

*

  • Son Ayin Bölüm 2 (The Last Exorcism: Part II)



İlk filmin kaldığı yerden devam eden ikinci filmde şeytani bir ritüel sırasında bir tarikat aracılığıyla şeytani bir bebek doğuran Nell Sweetzer oradan kaçtıktan sonra üstü başı kir içinde ve korkmuş bir şekilde ormanda bulunuyor. Nell doktorlar tarafından muayene ediliyor ama geçen birkaç ayı hiç hatırlayamıyor. Sadece yaşananların sonucunda ailesinin öldüğünü biliyor. Davreaux’ya taşınıyor ve terapist Frank Merle’ün yardımıyla hayatını bir düzene sokmaya çalışıyor. Hatta Chris isimli bir gençle çıkmaya ve yerel bir otelde çalışmaya bile başlıyor.
Ama Nell bir şeylerin yanlış gittiğini hisseder. İlk ŞEYTAN ÇIKARMA’da onu ele geçiren şeytan yine Nell’in peşindedir. Şeytan Nell’i istiyor ama öncekinden daha farklı bir şekilde…



  • Barfi! Aşkın Dile İhtiyacı Yoktur (Barfi!)


Barfi hem işitme hemde konuşma özürlü bir gençtir. Shuriti Adında genç Bir kıza aşıktır Fakat Shuritinin ailesi onun normal bir erkekle evlenip iyi bir mutlu hayat kurmasından yanadır. Barfi bu umutsuz aşkdan yorulmuş yepyeni bir hayata başlamıştır. Bu arada Jhilmil adında yeni bir sevgilisi de olmuştur. Fakat polis tarafından da aranmaktadır tam bu dönemde tekrar karşısına çıkan Shuriti bütün dengelerini alt üst etmiştir. Artık Barfi bir seçim yapmak zorundadır.



  • Eksik Sayfalar



Sekiz üst düzey yönetici, dolandırıcılık suçlarıyla yargılanmaktadırlar. Bu yargı sürecinde, bir gün kendilerini daha önce hiç görmedikleri bir ofiste bulurlar, kendini Patron diye tanıtan gizemli bir adam onlara hayatlarında daha önce karşılaşmadıkları gerçeklerle yüzleştirecektir.
Bu gerilim dolu günlerde hayatta kalmak için ellerinden gelen her şeyi yapmaya razıdırlar artık. Son derece teknolojik olan bu ofis sekiz çalışanını hiç bir yere bırakmak niyetinde değildir. Aksiyon ve gerilim dolu günler başlamıştır artık. Neredeler? Şimdi ne olacak? Gizemli Patron kim?, Kimler yalancı? Kimler masum? Kimler suçlu? kimler suçsuz?
Akıl sınırlarını zorlayan bu sorular, birbirinden ilginç sürpriz finallerin habercisi olacaktır.



  • Kod Adı: Olympus (Olympus Has Fallen)


Amerika Birleşik Devletleri'ne bağlı çalışan, özel kuvvetler biriminde görevli bir gizli güvenlik ajanı olan Mike Banning, bir akşam Başkan ve eşi bir davete giderlerken yolda bir kaza olur. Banning'in tek bir ismi kurtarma şansı vardır, o da tercihini Başkan'dan yana kullanır ve eşini feda eder. Olay sonrası herkes Mike'ın doğru yaptığını söylese de Mike saha görevinden alınır ve ona masa başı bir iş verilir. Fakat ABD'yi büyük bir saldırı bekliyordur. İçeriden ajanların yönettiği terörist bir eylemle Beyaz Saray saldırıya uğrar. Başkan esir alınır. Artık başkanın kurtuluşu Mike'ın kurtarma operasyonuna bağlıdır. 



  • Aklımı Oynatacağım



Meksika’ya doğru yola çıkmış olan bir yolcu uçağının iniş takımları açılmamaktadır. Uçak acil iniş yapmak üzere kalktığı havalimanına geri döner ancak depodaki fazla yakıtı yakmak için birkaç saat boyunca İspanya üzerinde daireler çizmeye başlar. Uçuş ekibi durumu yolculardan saklamaya çalışsa da, çok geçmeden Business Class’ta oturan yolcular durumu fark ederler. Kabin görevlileri uçakta oluşan paniği engellemek için yolcuları sarhoş edip uyutmaya çalışırlar.  Uçak içinde giderek artan heyecan, alkol ve adrenalinin de etkisiyle, ekip ve yolcular arasında izleyicileri kahkahalara boğacak beklenmedik olaylar filizlenir.



  • Kimlik Hırsızı (Identity Thief)


Adam, kimliği çalındıktan sonra kötü kredi notunu düzeltmeye çalışırken ne kadar çileden çıkabileğini gösterir. Sınırsız para, perakende kraliçesi Diana (McCarthy)’nın Miami’nin banliyölerinde hayatını yaşamasına olanak vermiştir. Fakat bu alışveriş çılgınlığına para sağlamak için kullandığı kimlikte bir başkasının adı yazmaktadır ve bu kimlik, Birleşik Devletlerin diğer ucunda yaşayan bir müşteri temsilcisine  aittir.  Kimliğin sahibi olan Sandy Bigelow Patterson'un dolandırıcıyı yakalamak için sadece bir haftası vardır. 



  • Bahar Tatili (Spring Breakers)


Üniversite öğrencisi dört arkadaş bahar tatillerini finanse etmek için uçuk bir plan yaparlar. Bu plan bir mağazayı soymaktır ve bu mağazayı soyarlar. Şimdi ellerinde ise bahar tatili için çok fazla para ve eğlenecek vakitleri vardır. Ama unuttukları bir şey polislerdir. Polisler bu pembe hayalleri bozarlar ve kızları yakalarlar.
Tam hapsi boyladıklarını düşündükleri sırada Alien isimli bir adam ortaya çıkarak, kefaletlerini öderler. Ancak unuttukları bir şey vardır, her şeyin bir karşılığı vardır.



  • Bernie'nin Suçu Ne? (Bernie)


Teksas'ın küçük, kırsal bir kasabasında, bir cenaze levazımatçısının yanında yardımcı olarak çalışan Bernie Tiede kasaba halkının en sevdiği kişilerden biridir. Pazarları okulda ders verir, kilise korosunda şarkı söyler ve yardıma ihtiyacı olan herkese el uzatır. Herkes Bernie'yi sever ve takdir eder. Ters giden talihine sürekli lanet eden dul Marjorie Nugent'e banka işlerinde yardım eden Bernie, bir süre sonra kadının kendisine karşı artan ilgisi ve isteklerine yetişemez hale gelir ve günün birinde zengin Marjorie'yi öldürür...



  • Gitme Baba


Lütfi Suyolcu 1995'te belediye başkanı olduğu Kuşadası ilçesinde yaşanan rant kavgası sonrası mafya tarafından öldürülmüştü. Eski belediye başkanının hayatını anlatan film projesini, sinema ve oyunculuk eğitimi alan kızı Çiğdem Suyolcu hayat geçirdi. 




*********************



Herkese iyi h.sonları .. :)



Kaynak: Sinemalar.com




Dip Not: 'Gitme Baba' -nın afişi gördüğüm en etkileyici afişlerden olmuş.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea