31 Mayıs 2013 Cuma

31 Mayıs - Vizyon Filmleri

Sıcaktan bunalan,yorgun,uykusuz Cansu 'dan hepinize merhaba. :)
Mayıs ayının son gününde vizyona 8 yeni film giriyor ;

  • Doğal Kahramanlar (Epic)

Fantastik bir dünyada geçen sıra dışı hikaye “EPIC 3D – DOĞAL KAHRAMANLAR 3D” diğerlerinden çok farklı! İyilerle kötülerin son derece heyecan dolu savaşını anlatan “EPIC 3D – DOĞAL KAHRAMANLAR 3D”da savaşın bir tarafı doğayı ayakta tutma çabası içindeyken diğer taraf o dünyayı yok etmeye çalışmaktadır. Genç bir kız kendini bir anda bu büyülü evrende bulur ve dünyalarını kurtarmak için canla başla çalışan inançlı ve komik savaşçılarla dolu bir orduya katılır... 



  • Karanlıktan Gelen (Dark Skies)


Paranormal Activity ve Ruhlar Bölgesi yapımcısından yeni bir doğaüstü korku filmi daha; şehrin ufak mahallesinde yaşayan genç bir aile, Daniel ve Lacey Barett çifti huzurlu ve güvenli yaşamlarını bir anda tehdit eden bir dizi rahatsız edici olaylara tanık olmaya başlıyor. Tahmin edilemez derecede korkunç bir kuvvet tarafından tehdit edildiklerini anladıklarında Barret ailesi, durumu kendi yolları ile çözmeye çalışarak bu ölümcül gizemin peşine düşüyorlar. 



  • Hangover 3: Felekten Bir Gece (The Hangover Part III)


Bu sefer düğün yok. Bekarlığa veda partisi yok. Ters gidebilecek ne olabilir ki? Ancak Kurt Sürüsü yollara düştüğünde tüm bahisler kapanır.



  • Devir


Burdur'a bağlı Hasanpaşa köyünde; her yıl bir çoban yarışması düzenleme  geleneği vardır. Bu geleneğe göre çobanlar sürüleriyle beraber teker teker küçük bir su birikintisine girmekte ve suyu peşlerindeki koyunlarıyla birlikte kesintisiz ve hızlı biçimde geçmektedirler. Suyu sürüsüyle beraber tereddütsüz, hızlı ve seri geçen çoban yarışmada birinciliği kazanmaktadır.  Takmaz lakaplı yaşlı çoban son sekiz yılın duayen şampiyonudur.




  • Sihirbazlar Çetesi (Now You See Me)


Film, gösteri yaptıkları sırada banka soyabilen dünyanın en iyi sihirbazlarından oluşan bir grubun, peşine takılan FBI ile olan heyecanlı macerasını anlatacak.



  • Erkek Aklı (A Glimpse Inside The Mind of Charles Swan III)


Şöhret, para ve karizma Charles'a görünürde mükemmel bir hayat sunmuştur. Ne var ki hayatının aşkı birdenbire onu terk edince hayatı darmadağın olur ve şüphe, kafa karışıklığı ve derin düşüncelerle dolu bir girdaba sürüklenir. Sadık dostlarının yardımıyla zor da olsa kendisiyle yüzleşmeye çalışır. Kaybedilmiş aşklar, dostluk ve intikam hayalleriyle işlenmiş bu hınzır komedi izleyicilere şu soruyu yöneltiyor: İnsan birini aynı anda hem sevip hem de ondan nefret edebilir mi?



  • Peter Pan’ın Yeni Maceraları 3D (Peter Pan 3D)


Dünyaca ünlü Peter Pan günlerini Olmayan Ülke'de Kayıp Çocuklar'a liderlik ederek, deniz kızları ve korsanlarla oyunlar oynayarak geçiryor. Peter Pan'a, Tinkerbell, Wendy ile erkek kardeşleri John ve Michael'ın da eşlik ediyor. Peter Pan'ın ezeli rakibi Kaptan Kanca'ya karşı giriştiği Olmayan Ülke'yi kurtarma mücadelesi, tüm çocukları aksiyon dolu bir maceraya davet ediyor. 


  • Ateşteki Kağıtlar


Gazi Kurban Güneydoğu'da askerlik görevini yerine getirirken teröristlerle çatışmaya girer. terhis olduktan sonra birliğinde şehit olan arkadaşının son dileğini yerine getirmek için İstanbul yollarına düşer. Son arzuyu gerçekleştirmeye çalışırken kendisini trajikomik bir hikayenin ortasında bulacaktır...







**********************


Herkese iyi h.sonları .. :)



Kaynak : Sinemalar.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea