17 Mayıs 2013 Cuma

17 Mayıs - Vizyon Filmleri

Herkese kocamaaan merhaba :)
Bu aralar blog 'u haddinden fazla ihmal ettiğimin haddinden fazla farkındayım ama buna bir 'DUR' deme zamanı geldi bunu da biliyorum!
Önümüzdeki hafta farklı postlarla sizlerle olacağımın sözünü vererek hemmmmmen bu haftanın cicilerine geçiyorum :)

*

Son zamanlarda vizyon epey hareketli bu hafta da gelenek bozulmuyor ve  9 yeni film görücüye çıkıyor.

  • Çılgın Doğumgünü (21 & Over)


İki en iyi arkadaş 21 yaşına girmelerini kutlamaktadırlar. Tek sorun ertesi gün tıp fakültesine giriş için önemli bir mülakata katılmaları gerekmektedir.



  • Muhteşem Gatsby (The Great Gatsby)

Yazar olma basamaklarını tırmanan Nick Carraway 1920'lerde eğlence hayatının gözdesi konumuna yükselen New York'a gelir. Kendi Amerikan rüyasının peşindeyken tesadüfen milyoner Jay Gatsby ve onun çevresiyle yolları kesişir. Carraway'nin alkolün su gibi aktığı, göz kamaştırıcı partilerle tanışması fazla zaman almaz. Öte yandan bu büyülü Amerikan rüyasının çöküşü de yaklaşmaktadır. Dışarıdan görkemli görünen bu hayatın örtbas etmeye çalıştığı gerçekler su yüzüne çıkacaktır...



  • Ben ve Sen (Io e te)

Film ailelerine tatile gittikleri yalanını söyleyerek evlerinin bodrumunda saklanan iki kardeşin hikayesini anlatıyor.



  • Dörtlü (Quartet)

Emekli opera sanatçıları bir evde; Verdi'nin doğum gününü kutlamak için bir araya gelir. Fakat aralarından birinin eski eşi partiyi bozar.



  • Güzelliğin On Par' Etmez...


Oniki yaşındaki Veysel ve ailesi ülkelerini terk etmek zorunda kalırlar. Yeni bir hayata başlayacakları Avusturya’ya göç eden aile buradaki yaşam dinamiklerine ayak uydurmakta bir hayli zorlanırlar. Bu yeni ülke, yeni dil ve yeni kültür özellikle küçük Veysel için büyük sıkıntılar doğurur. Veysel’in hayattaki tek umudu ve hayali sınıfındaki Ana’ya aşkını ilan edip ondan da aynı karşılığı görebilmektir. Sürekli Ana’nın hayalleriyle yaşan genç çocuk Cem isimli orta yaşlı komşusuyla tanışınca harekete geçecek, hayallerinin gerçek sonuçlarını en saf haliyle tecrübe edecektir.


  • Herkes Ölecek (No One Lives)

Film bir çetenin seyahate çıkan zengin bir çifti kaçırmasıyla beraber gelişen olayları anlatıyor.



  • Umut Üzümleri

Anadolu'nun küçük bir köyünde çorak topraklarını bir toptancıya kaptırmak üzere olan Rumen köylü halkı, kurtuluş için bir çare bulmaya çalışmaktadır. Bu esnada köye henüz tayini çıkan öğretmen zamanla işleri değiştirecektir Bunu durdurmaya çalışan köylüler köy muhtarı ve yeni gelen öğretmenin önderliğinde büyük bir mücadeleye girişerek topraklarını kurtarmaya çalışacaklardır. 



  • Koğuş Akademisi


Tek Maç' Erdem, korsan film satıcısı Settar, kapkaççı Şahin, boyacı Nadir, Bekir Ali, Levent ve Genco hepsi birbirinden farklı karakterlere sahip ve farklı suçlardan hapse düşmüş koğuş arkadaşlarıdır. Her biri ayrı 'kafada' olan bu mahkumlar kendi düzenleri içerisinde yaşarken, bir gün hapishaneye Kâmuran adında yeni ve seksi bir müdire atanır. Müdire Kamuran bir emirle koğuşta bir tiyatro oyunu sergilenmesini ister. Bu planla ortak bir amaç uğruna aynı hizaya gelen mahkumlar, kendi sonlarını hazırladıkları bir oyunun parçası olduklarını ise anlamazlar!



  • Korku Hikayeleri (Horror Stories)


Genç bir kadın bir psikopat tarafından kaçırılmıştır. Ölümle burun buruna gelen kadın adamdan kurtulmanın her şeyden önce hayatta kalmanın bir yolunu bulmaya çalışmaktadır, ve bu psikopatla birlikte hayatının oyununu oynamaya başlar. Hayatta kalmasının tek yolu ona korkulu hikayeler anlatmaktadır. Böylece filmin çerçeve hikayesi çizilir. kadının anlattığı 4 ayrı hikayelerin ilkindeyse küçük bir kız ve erkek kardeşi konu alınırken, ikinci hikaye de ise 30 bin feet yükseklikteki bir uçakta bir seri katilin estirdiği terör görselleştiriliyor. Üçüncü hikayede iki kız kardeşin gizli sırları anlatılırken, son öyküdeyse bir ambulanstaki beş kişi ölümcül virüsten korunmaya çalışıyor...







********************



Herkese iyi h.sonları .. :)



Kaynak: Sinemalar.com




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea