28 Ocak 2011 Cuma

28OCAK 2011 VİZYON FİLMLERİ

Kocaman kocaman merhabalar..
Bakalım bu hafta vizyona hangi filmler girmiş?
Bu hafta 1'i yerli olmak üzere 3yeni film vizyona giriyor..
İşte o filmler :

  • BIUTIFUL




Barcelona`da geçen hikayede, Javier Bardem, Uxbal adında kanuna aykırı işleri yüzünden başı polisle derde giren bir adamı canlandırıyor. Biutiful, zorunlu olarak yaptığı yasadışı işlerle para kazanmaya çalışan sorunlu ama sadık ve duyarlı bir babanın hikayesi.

  • TRON EFSANESİ





Bir zamanlar dünyanın en ünlü bilgisayar oyunlarını yapan Kevin Flynn`in gizemli kayboluşu , 27 yaşındaki asi oğlu Sam Flynn`in peşini bırakmamaktadır. Sam, Flynn`s Arcade`den yalnızca babasının kendisine yollayabileceği tuhaf bir sinyali araştırırken, kendisini 20 yıldır Kevin`ın hapsolduğu dünyada bulur. Korkusuz savaşçı Quorra`nın yardımıyla, baba ve oğul görsel olarak –Kevin`in yarattığı- çarpıcı bir evrende bir ölüm kalım yolculuğuna çıkarlar. Bu evren, daha önce hayal bile edilmemiş araçlar, silahlar, mekânlar ve ayrıca onların kaçmasını önlemek için her şeyi yapabilecek zalim bir adamın da olduğu çok daha gelişmiş bir evren halini almıştır.

  • KURTLAR VADİSİ FİLİSTİN





Filmin konusu şöyle: Gazze`ye insani yardım götürmeye çalışan gemilere düzenlenen baskın üzerine Polat Alemdar ve arkadaşları Filistin`e gitmiştir. Bu baskının askeri planlayıcısı İsrailli komutan Moşe ele geçirilmelidir. Polat, Moşe`ye ulaşmaya çalışırken, Filistin`de masum insanların nasıl öldürüldüklerini görür. Teknolojik imkanlar ve kural tanımazlık, Moşe`yi kurtarmaya yetmeyecektir.

--------------------------------------------------------------------------------- 
Bu haftaki filmlerden hiçbiri bana hitap etmiyor..Bu 3filmden en çok gişeyi KURTLAR VADİSİ FİLİSTİN yapacaktır..(Tecrübeyle sabit:))

Herkese mutlu bir haftasonu dilerim.. :)

2 yorum:

  1. kurtlar vadisinden sevgilim yüzünden nefreeet ediyoruuuummm!!!!

    YanıtlaSil
  2. hahaha :)) aynı dertten muzdaribiz demek ki busecim :)) bırak sevgilin kendi arkadaşlarıyla gitsin filme seni de sürüklemesine izin verme :)

    YanıtlaSil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea