3 Şubat 2012 Cuma

3 Şubat - Vizyon Filmleri

Selam !
Şubat ayının ilk haftasını bitirmeye hazırlanırken beyazperde de epey hareketli,6 yeni film meraklısıyla buluşuyor..
  • Savaş Atı (War Horse)
1. Dünya Savaşı sırasında kırsal İngiltere ve Avrupa arasında geçen “Savaş Atı”, Joey adlı bir at ile onu evcilleştirip eğiten Albert adında genç bir adam arasındaki muazzam dostlukla başlıyor.
İkili mecburen ayrı düşüyor. Atın savaş boyunca yaptığı sıra dışı yolculuğu anlatan film Tarafsız Topraklar’da duygusal sona yaklaşırken atın karşılaştığı herkesin, İngiliz süvarilerin, Alman askerlerinin, bir Fransız çiftçi ve onun torunun hayatlarını nasıl değiştirdiğini konu ediyor.

  • Utanç (Shame)
Bir seks bağımlısı olan Brandon'ın bu tutkusunun yavaş yavaş bir utanca dönüşmesini izlediğimiz film boyunca yetenekli aktöre eşlik eden isimse son zamanlarda sağlam performanslarla karşımıza çıkan İngiliz aktris Carey Mulligan. "Şehirli, zengin ama yalnız erkeğin bunalımı" konseptinin kendine has bir atmosferle buluştuğu film, özellikle içinde barındırdığı derin duygusal bastırılmışlıkla izleyenleri etkilemeyi başarıyor.


  • Kevin Hakkında Konuşmalıyız (We Need To Talk About Kevin)
Lionel Shriver’ın ödüllü romanından uyarlanan filmde, Oğlunun seri katil olduğu ortaya çıkan bir annenin yaşadığı duygusal çöküş anlatılıyor.


  • Karanlıklar Ülkesi: Uyanış (Underworld: Awakening)
Film Yeraltı Dünyası Evrim bölmününden sonraki zaman diliminde Selena ve Micheal karekterlerinin mücadelesini konu almaktadır.


  • Güzel Günler Göreceğiz
Bir gün içerisinde beş farklı karakterin birbirine teğet geçen hayatlarını odağına alıyor. İlk gösterimini yaptığı 48. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festival’inde başta 'En İyi Film' olmak üzere 4 ödülle dönen film  ismini Nazım Hikmet’in “Güzel Günler Göreceğiz Çocuklar” şiirinden almıştır.


  • Eş Ruhumun Eş Zamanı
Günlük yaşamda eş ruhunu bulamamaktan yakınanlar, kendi iç dünyasında hesaplaşmalar yaşayanlar, mutluluğu ve huzuru arayanlar, gizli güçlerin kendisine yardım eli uzatmasını bekleyenler.
Sevginin, pozitif düşünmenin insan yaşamına etkilerini gözler önüne seren gizemli bir öykü… Aşk’ın tanımını değiştirecek olaylar zinciri…
Duyguları harekete geçirecek ve izleyenleri kendi yaşamını sorgulamaya itecek eş zamanlar.



**************************

Herkese iyi h.sonları :)


Kaynak:sinemalar.com




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea