2 Ağustos 2012 Perşembe

Kelimelerin tükendiği yerdeyim


Söze nereden başlayacağımı,konuya nasıl gireceğimi bilemiyorum! Kelimeler havada uçuşuyor.İçim kaskatı!Kabullenemiyorum bir türlü gittiğini ,hala daha sabahları günaydııııııınn diye şirkete girecekmişsin gibi geliyor.Halbuki gideli 1 hafta oldu bugün.Zaman nasıl da geçiyor ?! Nasıl da acımasız bu hayat ! 1 saniye sonramız garanti değilken;haftalar hatta aylar sonrasına planlar yapmak aptalca.

Geçen hafta geçirdiğin kabus kazadan sonra hayata veda ettin .Ama inanıyorum Orada en güzel yerdesin.

Öyle temiz ,öyle güleç,sinirlendiğini bile görmediğim nadir insanlardan biriydin.Biraz farklıydı diyalogumuz seninle hep takılırdık birbirimize.Bunları gülümseyerek hatırlıyorum sanki gitmemişsin gibi,sonra o kabus gün geliyor aklıma gözlerim doluyor,boğazım düğümleniyor.

Seni tanıdığım için kendimi öyle şanslı sayıyorum ki.Ne mutlu bana senin gibi biriyle yakın arkadaş olabildim,sıkıntılarımı paylaşabildim,öğütler aldım.Ve ne mutlu ki birbirimizi hiç kırmadık.Darılmadık,küsmedik.

Son konuşmamız aklımdan çıkmıyor,off bu yol şimdi oruç oruç çekilir mi,gün bitmez demiştin çıkarken.Gerçekten gün bitmedi,bit-e-medi!

Cenaze öyle kalabalıktı ki ,adım atmaya yer yoktu neredeyse.Ne çok sevenin varmış!Ne acı ki artık aramızda değilsin.
Çalışma arkadaşların olarak biz bu denli perişan olduk,dağıldık.Bir de bunun öte yanı vardı ..
Eşin...Ailen..
Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın.Kendimi toparlayacak gibi olduğumda onları her görüşümde bir kez daha yandı içim.Kelimenin tam anlamıyla yandı.

Hayat devam ediyor lafının can sıktığı anlardan birini yaşadık,umarım bu son olur.

Biliyorum her şey kader.Ömür en başta belirlenirmiş vade dolduğunda elden bir şey gelmezmiş ama insanların göz göre göre karşısındakinin yaşamını elinden almasını hazmedemiyorum,kaldıramıyorum.
Bu şekilde tır/kamyon/araba/uçak ya da her neyse kullananların Allah cezasını versin!Ha eline silah alıp karşındakini vurmuşsun,ha koca kamyonla aniden şerit değiştirip yolu kapatıp,birinin ölümüne sebep olmuşsun bana göre aynı şey.İkisi de cinayettir!

Yazacak daha çok şeyim var,içim öylesi dolu .Ama burada kesmek istiyorum.

Seni hep gülen gözlerinle hatırlayacağım temiz kalpli arkadaşım.Nurlar içinde yat.
Mekanın cennet olsun.



**********
BÜTÜN MESELE HAZIR OLMAKTA!
SERÇENİN ÖLMESİNDE BİLE BİR BİLDİĞİ VARDIR KADERİN.
ŞİMDİ OLACAKSA BİR ŞEY,YARINA KALMAZ.
YARINA KALACAKSA,BUGÜN OLMAZ.
BÜTÜN MESELE HAZIR OLMAKTA!
MADEM HİÇBİR İNSAN BIRAKIP GİDECEĞİ ŞEYİN SAHİBİ OLMAMIŞ,ERKEN BIRAKMIŞ NE ÇIKAR,NE OLACAKSA OLSUN!

*HAMLET*


4 yorum:

  1. Cansucum kim bu arkadaş ya çok üzüldüm, Allah mekanını cennet etsin :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iş yerinden yakın hissettiğim çalışma arkadaşımdı cnm :( sorma,enkaz halindeyiz 1 haftadır. amin inşallah.inanıyorum o Orada rahat.

      Sil
  2. Dağıldım Cansuuu zaten aklımdan bi türlü çıkmıyo gülen gözleri, eşinin dedikleri hala kulağımda çın çın. " o yalnız kalamaz, uyuyamaz ki bensiz" nasıl bi acı ki tarifi yok tam bi hafta oldu ama ben hala o günde çakılı kaldım ilk duyduğumda yaşadığım şok...
    Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı. Işıklar içinde uyu arkadaşım inş Rabbim nasip eder de ebedi hayatta karşılaşırız inşallahhhhh

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah cnm benim inşallaah.herşey bu kadar boş aslında varsın,yok olabiliyorsun.hepsi bu kadar.aklıma geldikçe ürperiyorum .eşinin sözleri,annesinin yakamdaki resmi öpüp yakışıklı oğlum diye ağlaması..
      :( hiç biri gitmiyo zihnimden.

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea