15 Temmuz 2011 Cuma

15 Temmuz - Vizyon Filmleri

Gün geçmiyor ki kötü bir haber almayalım dün akşam türkiye 13şehidinin haberiyle sarsıldı.Bağımsızlık uğruna dökülen kanları anlayabilirim ama böylesini asla..!
İçimi bir cümleyle dökmem imkansız bu kandil gününde en büyük duam bunu yapan insan dışı varlıkların cezalarını bulmaları..

***
Vizyonda bu hafta 5 yeni film bizleri bekliyor olacak,bunlar neler mi?
  • Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları Bölüm 2
    ( Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II )
 Harry Potter film serisinin son macerası ve merakla beklenen son filmin ikinci bölümü. Destansı finalde, iyi ile kötünün mücadelesi büyücüIük dünyasını büyük bir savaşın içine sokmuştur. Tehdit hiçbir zaman bu kadar büyük olmamıştır ve artık hiçbir yer güvenli değildir. Bu arada, Lord Voldemort ile son karşılaşmasına gittikçe yaklaşan Harry Potter’ın en büyük fedakarlığı yapması gerekecektir. Herşey burada sona erecektir.

  • Çatı Katı
    ( Loft )
Hepsi evli beş yakın arkadaş beraber bir çatı katı kiralarlar. Metresleriyle beraber güzel vakit geçiren bu beş erkek için her şey yolunda gitmektedir. Ta ki sabah uyandıklarında tanımadıkları bir kadının cansız bedenini dairelerinde bulana kadar.
Beş arkadaşın içini bir şüphe kemirmeye başlar. Dairenin yalnızca beş anahtarı vardır. Her biri bir diğerinden şüphelenmeye başlayan arkadaşlar, aslında birbirlerini düşündükleri kadar iyi tanımadıklarını keşfedeceklerdir.
FRAGMAN

  • Yağmuru Bile
    ( Even The Rain )
İspanya’nın 2011 Oscar adayı Yağmur Bile, yönetmenlik, Kristof Kolomb ve temel insan hakları mücadelesini bir araya getiriyor. Senaryosu Ken Loach’un daimi senaristi Paul Laverty tarafından yazılan film, Icíar Bollaín’in 2007 yapımı dedektiflik hikâyesi Matahariler’in başarısını takip ediyor. Takıntılı idealist Sebastian, Kristof Kolomb ile ilgili bir film çekmeye kararlıdır, ama bu Hıristiyan kahramanın mitini tersine çevirecek, açgözlülüğünü ve vahşi eğilimlerini gösterecektir. En ucuz ve Latin Amerika’da en yerli ülke olan Bolivya’daki çekimler sırasında, Kolomb’dan 500 yıl sonra toplumsal huzursuzluk patlar. Halk en temel hayati madde olan su için savaşmaya başlamıştır..

  • Aşkın Halleri
    ( Le Nom Des Gens )
Fransa'da yaşayan özgür ruhlu, sol görüşlü Arap genç kız Baya "savaşma seviş" sloganlarıyla büyümüş, kadınlığını kullanarak muhafazakâr erkekleri kendi politik yaşam tarzıyla tanıştıran deli dolu biridir. Fakat orta yaşlarındaki apolitik Yahudi veteriner Arthur'la karşılaştığında işler biraz karışır. İkilinin geçmişinde iz bırakmış trajik olaylar geleceklerini şekillendirdiği gibi ikiliyi daha da birbirine bağlar...

  • 40
Diyelim önünüze pat diye bir çanta dolusu para düştü.
Talih kuşu mu?
 Dualarınız kabul mu oldu?
Bir çeşit yazgı mı?
Yoksa hepsi birden mi? İstanbul’un dolambaçlı sokaklarında geçen 40 işte bu soruların yanıtlarını arıyor. 12 milyon nüfuslu kentte birbirini tanımayan üç kişi kendilerine bir yol bulmaya çalışırken bir çantanın peşine düşerler.


*************************************
Herkese mutlu,huzurlu,kötü haber almadığımız güzel bir h.sonu diliyorum..
İYİ KANDİLLER..
Sevgilerimle :)

Kaynak:Sinemalar.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea