22 Temmuz 2011 Cuma

22 Temmuz - Vizyon Filmleri

Sıcaklarla başım dertte canikolar,günde 2-3kez duş alır oldum ve bu 24saat süre zarfında değil 18:30-24:00 arasında gerçekleşiyor,evin 6.kat olması sıcağı katlayıp bizlere ulaştırdığını anlatmam için yeterli sanırım..
**
Hep söylemişimdir bu havalarda sinemayı sevmiyorum diye ama gelenek bozmak  istemiyorum vizyon filmleri postundan vazgeçemem :))
Bu hafta vizyona 1i animasyon olmak üzere toplam 6yeni film girmiş hep birlikte bir göz atalım haydi :)
  • Kazananlar Kulübü (Win Win)
Ailesinin geçimini sağlamak amacıyla yüksek okulda güreş antranör olarak çalışan Mike Flaherty bir öğrencisiyle başından geçen olayların anlatıldığı komedi.


  • Kanıma Gir (Let Me In)
İskandinav sinemasının son dönem çıkardığı en iyi filmlerden biri olan Let the Right One In’in Hollywood versiyonu..
Owen içine kapanık ve arkadaş edinmekte zorlanan bir çocuktur. Yeni taşınan Abby ile dost olurlar. Aslında bir vampir olan Abby, Owen’ı herkese karşı korumaktadır. Elbette Owen bunu fark edecektir.


  • Ölümüne Kaçış (Essential Killing)
Afganistan’da Amerikalı askerler tarafından yakalanan Mohammed (Vincent Gallo), Avrupa’da bilinmeyen bir yerdeki bir cezaevine gönderilir.
Bindirildiği araç kaza yapınca özgürlüğüne kavuşur ve evi olarak bildiği çölden kilometrelerce uzakta, kar altındaki ormanda kaçmaya başlar.
Resmen var olmayan bir ordu tarafından acımasızca izlenen Mohammed, hayatta kalmak için öldürmekten başka çaresi kalmadığını görür.
Film boyunca tek bir söz bile etmeden fiziksel olarak oldukça güç bir rolün altından kalkan Vincent Gallo, bu rolüyle geçen seneki Venedik Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne uzanmıştı...


  • 3 - Üç (Drei - Three)
Ünlü Alman yönetmen Tom Tykwer'in son filmi ''Drei'' yolları hastalıktan geçen bir çiftin arasına sızan üçüncü kişi ile yakınlaşması anlatılıyor.
İlişkinin hem kadın hem de erkek tarafıyla yakınlaşan bu adamı,neyin bu kadar karşı konulmaz yaptığını ise filmde göreceğiz.


  • İyi Günde Kötü Günde (Love Wedding Marriage)
Evlilik danışmanı olan Ava’nın hayatı, hiç beklemediği bir anda anne ve babasının boşanma haberini alarak altüst olur.
Kendi düğünün üzerinden çok az bir vakit geçmişken, henüz “cicim ayları”ndayken ve anne-babasının evliliklerinin 30. yılı şerefine bir davet vermek üzereyken, yaşanan bu gelişme tüm planları mahvedecektir.
Fakat Ava engel tanımayacaktır. Ne yapıp edip bu evliliği kurtaracaktır. Ava’nın çabaları başarıya ulaşmasını sağlayacak mıdır yoksa hem kariyeri hem de kendi evliliği tehlike altında mı kalacaktır?


  • Aşırıcılar (Kari-Grashi No Arietti / Arrietty)
Kırdaki bakımsız malikhanede yaşlı bir çift yaşamaktadır. Aynı Malikhanenin tabanında küçük peri ailesi yaşamaktadır ve bu ailenin en küçük kızının adı Arrietty'dir. Bir gün Shou adında bir erkek çocuğu, hastalığını iyileştirmek için buraya taşınır.



************************************
Yağışlı bir hafta dilesem bana kızmassınız değil mi ? :)))


Kaynak:Sinemalar.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea