29 Temmuz 2011 Cuma

29 Temmuz - Vizyon Filmleri

Selam canikolar gene cuma geldi, gene vizyon filmleri postuyla sizlerleyim :)
Vizyonda bu hafta 5yeni film var bakalım nelermiş bunlar :)
*
  • Kara Büyü (Needle)
Bir Katil Saint Mary Koleji öğrencilerini doğaüstü güçleri olan 18.yüzyıl bir iğne makinesi ile tehdit etmeye başlar..


  • Aşkın Sessizliği (Tous Les Soleils - Silence of Love) 
15 yaşındaki kızı Irina ve anarşist kardeşi Luigi ile aynı apartman dairesinde yaşayan Alessandro, Strasbourg Üniversitesi'nde müzikoloji öğretmenidir.
Ayrıca hastanelerde gönüllü olarak hastalara kitap okumaktadır.
Alessandro için hayat her zaman güllük gülistanlık değildir. Herşeyden önce eşini kaybetmiştir ve bunu hiçbir zaman atlatamamıştır.
Kardeşi, asla bir işe yaramayan asalağın tekidir. Kendini yakın gördüğü tek varlık kızı İrina ise gün geçtikçe büyümekte ve karakteri değişmektedir. Bir gün karşısına çıkan Floransa adlı genç ve güzel bir kadın, Alessandro'nun hayatını değiştirecektir.
Bu şansı kullanacak mıdır, kızıyla uğraşmayı bırakacak mıdır, genç yaşta ölen karısını unutabilecek midir?


  • İblis (La Posesion de Emma Evans - Exorcismus)
Onbeş yaşındaki Emma Hawkins çevresindeki genç kızlardan biraz farklıdır. Ergenliğin getirdiği bazı psikolojik sorunlarla boğuşan kız, anne ve babasının onu anlamadığını düşünmektedir.
Aile bağları ve kendi özgürlüğü ile ilgili problemleri olduğunu düşünen Emma bir süre sonra çok daha baş ağrıtıcı bir problemle yüzleşmek zorunda kalacaktır.
 Günlerden bir gün ani olarak hem psikolojik hem de fiziksel olarak değişmeye başlayan kızın sorunlarının tıbbi olduğunu düşünen ailesi kızlarını doktora götürür. Yapılan testlerden herhangi bir sonucun çıkmaması üzerine aile dertlerine başka bir yerde başka bir cevap aramak durumunda kalacaktır.


  • Ultra Mega Süper Kahraman (Griff The Invisible)
Griff gündüz ofis çalışanı,gece süper kahraman,Griff güzel genç bilim kadını Melody ile karşılaştığı an imkansız tutkusu Griff'in başını döndürmüştür.


  • Yaşamın Ritmi (Sound of Noise)
Polis memuru Amadeus Warnebring sonunda çılgınlığın pençesine mi düşmüştür, yoksa dünyanın geri kalanı kesin olarak delirmiş midir?
Warnebring kariyerinin en zor vakasıyla, müzikal bir soruşturmayla karşı karşıyadır: Şehri orkestra olarak kullanan ve müzikal bir kıyamet “çalan” altı eylemci davulcudan oluşan, ele avuca sığmaz bir çete. Bu vaka müzikten nefret eden kahramanımız için bir işkencedir; ancak son görevi kardeşinin konserini bu ses teröristlerinden kurtarmak olacaktır.
 Aşk, delilik ve gürültülü davullarla ilgili, kahkahalarla dolu, yaratıcı bir kentsel durum komedisi...




 **************************************
Ramazandan önceki son h.sonumuz iyi değerlendirmek lazım ,mutlu h.sonları dilerim :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea