11 Temmuz 2011 Pazartesi

Hayata kısa bir mola..

Resimden de anlayacağınız gibi h.sonu hayata kısa bir mola verdim,değişmeyen tayfamızla h.sonu bir kaçamak yapıp denize gittik,akşam yürüyüş,sonra mis gibi çarşaflarda uyumak,denize karşı keyifle kahvaltı etmek ve sonra tüm gün deniz keyfi....Mükemmeldi :)
Tabii ki yetmedi ,tadı damağımızda kaldı ve çok yorulduk ama size geçen günlerde de yazdığım gibi bu aralar o kadar bunalmıştım ki çoooook iyi geldi yorgunluk umrumda bile değil ..
Çok beyaz olduğum için 30 faktörlü bir güneş kremini  tüm vücuduma sürdüm zarar görmeyeyim diye geçen senelere nazaran ciğer değil de pembe panther kıvamında dolanıyorum ortalıkta hafif bir ton attım hiçbir yerim de acımıyor çok şükür ama kremi tüm vücuduma sürerken ayak parmaklarımı da ciddiye almam gerektiğini unutmuşum  ,güneş de savunmasız tek yerim olan 4parmağımı büyük titizlikle haşlamış şimdi babet içinde cayır cayır yanmakla meşguller..Böyle birşeyi çok az insan başarabilir bundan eminim ! :)
Parmaklarıma gülerek bakıyorum ve amaaann oda nazar boncuğu olsun diyorum yapacak birşey yok :)

2 yorum:

  1. :)) çok geçmiş lsun mavigülücük :) sen parmakları ciddiye almazsan işte böyle kızarırlar :)) dikkat et .sevgiler.. /funda

    YanıtlaSil
  2. funda,,
    gerçekten öyle oldu :)
    sevgiler

    YanıtlaSil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea