16 Mart 2012 Cuma

16 Mart - Vizyon Filmleri

Herkese merhaba :)
Hafta sonuna girmeye hazırlanırken güneş nihayet yüzünü gösterdi ,aynı hava gibi beyazperde'de hareketlendi bu hafta 6 yeni film bizlere merhaba diyor.
İşte o filmler;
  • Süper Türk
1960’lı yılların sonlarında, dünyadan çok uzakta bulunan bir galakside bulunan bir gezegen yok olmak üzeredir. Bu gezegende bulunan bebeklerden 2 tanesi özel kapsüllerle dünyaya gönderilir. Bir tanesi Amerika’ya düşer, diğeri ise Türkiye’ye. Bizim hikayemiz Türkiye’ye düşen kapsülle başlar. Bu kapsül Küçükköy isimli bir kasabaya, çiftçilikle uğraşan bir Abdullah ve çiftin bahçesine düşer. Daha once 3 kez düşük yapmış olan çiftin çocukları yoktur. Bu çocuğu kendi çocukları gibi büyütürler ve bunu çocuk da dahil herkesten gizlerler. Ekber adını verdikleri çocuğun çok özel güçleri vardır. Uçabilir, gözlerinden ışın çıkarabilir, nefesiyle istediği şeyi dondurabilir, nesnelerin arkasını görebilir ve çok uzaktan gelen sesleri duyabilir. Bu özelliklerini insanlar öğrenirse Ekber’i ellerinden alacaklarından korkan anne baba yıllar boyu Ekber’i baskı altında tutarak bu özelliklerini başkalarının yanında kullanmasını engellerler. Ekber’in çocukluk aşkı Zeynep uzun süredir İstanbul’dadır ve tek hayali bir gün memleketi Küçükköy’e dönmek ve orada öğretmenlik yapmaktır. Zeynep’in Küçükköy’e dönmesi ile birlikte Ekber’in de hayatında yeni bir dönem başlayacaktır. Zeynep’e ilgi duyan ünlü medya patron Semih Cansöken Zeynep’in tekrar İstanbul’a dönmesini istemektedir. Bunun için ortak arkadaşları Alev’i görevlendirir ve Alev Zeynep’i dönmeye ikna etmek için Küçükköy’e gelir. Küçükköy’de yaşayacakları trajik bir olay neticesinde Ekber afişe olur ve artık t üm dünya onun bu özelliklerini öğrenecektir.


  • Sığınak (Take Shelter)
Dünyanın sonunun geleceğini düşünsen, aileni koruyabilmek için bir sığınak yapsan ve davranışlarına eşin de dahil olmak üzere kimse anlam veremese? Herkes deli olduğunu düşünürken ya gerçekten de dünyanın sonu geliyorsa? Kim kimi korumalı? Curtis LaForche, eşi ve 6 yaşındaki sağır çocuğu ile birlikte Ohio'da bir kasabada yaşayan, kummadeninde ekip şefi olarak çalışan birisidir. Eşi Samantha ise, eşine destek olabilmek için, haftasonlarında kurulan bit pazarında el yapımı ürünler satan bir ev hanımıdır. Hayatları normal rutininde giden ve mutlu bir aile yapısına sahip olan çiftin yaşamları; Curtis'in dünyanın sonunu getireceğini düşündüğü bir fırtına ile ilgili korkunç rüyalar görmesi, bu rüyaların verdiği yoğun anksiyeteden kurtulabilmek ve ailesini koruyabilmek için sığınak inşa etmeye başlamasıyla farklıbir yöne doğru gider. Curtis'in bu açıklanamaz davranışları; eşini, komşularını ve iş arkadaşlarını endişelendirmeye başlar. Asıl korunulması gereken Curtis mi, yoksa yaklaşmakta olan fırtına mıdır?


  • Patlak Sokaklar: Gerzomat
İntikam yemini etmiş hapishane kaçkını Black Jack (Volkan Öge) , sinyalleri TV programlarına karışınca insanları aptala çeviren Gerzomat adlı makineyi ele geçirir… Ancak  Gerzomat’ı kullanması için kaçık profesör Mary  Jane’e (Doğa Rutkay) ihtiyacı vardır… Cengaver polislerimiz John Lemmon (Tansu Tunçel) , Billy Billy (Ömür Cedimağar) ve polis merkezinin güzel yıldızı, polis memuru Jennifer (Selin Demiratar), Mary Jane’i korumakla görevlendirilirler.  Ancak işler hiç de umdukları gibi gitmez. John ve Billy, şehirden bunalmış bir Ayı’nın (Bildiğimiz Ayı) vicdanıyla baş başa kalmışken,  Black Jack, Profesör Mary Jane’i kaçırır ve makineyi çalıştırmayı başarır. Kısa sürede tüm halkta aptallık belirtileri baş gösterir. Olaya el koyan karabasan federaller, zeka pırıltısı General (Bülent Serttaş) ve polis şefi agresif Peter’la  (Kubilay Tunçer) Black Jack’i durdurmanın yollarını ararlarken, cengaver polisler John ve Billy ise çıldırmış bir halde Black Jack ile kedi fare oyununa başlamışlardır…


  • Son Vurgun (Contraband)
Chris Farraday (Wahlberg) suç dolu yaşamını uzun süre önce terk etmiştir ama kayınbiraderi Andy (Caleb Landry Jones) acımasız patronu için bir uyuşturucu anlaşmasını berbat edince Chris, Andy’nin borcunu ödemek için yaptığı en iyi iş olan kaçakçılığa geri dönmek zorunda kalır. Chris efsane bir kaçakçıdır ve sahte banknotlardan milyonlarla geri dönme umuduyla Panama’ya son bir iş için en yakın arkadaşı Sebastian (Ben Foster)’ın yardımıyla çabucak bir ekip toplar. Olaylar çabucak dağılır ve Chris, paraya ulaşmasına saatler kala, karısı Kate (Kate Beckinsale) ve oğulları hedef olmadan önce, acımasız uyuşturucu baronlarının, polislerin ve tetikçilerin kalleş ağında başarıyla yol bulmak için paslanmış becerilerini kullanmalıdır.


  • Gökten Bir Uydu Düştü (Le Skylab)
Filmin öyküsü 1979'da, Fransa'nın Bretanya bölgesindeki bir evde, yaz tatili sırasında geçiyor. Tüm aile fertleri, büyükannelerinin doğumgünü nedeniyle pek de sakin geçmeyecek bir haftasonu için bir araya gelir. Bize bu büyük buluşmayı ailenin en küçüklerinden, 10 yaşındaki Albertine, çok zaman sonra, 2018'de anlatır. Öykü, Albertine'in anne-babasıyla birlikte Suzette Hala'nın yazlık evine yolculuğuyla başlar.


  • Aşkım Benim (Bel Ami)
Film; genç bir gazetecinin Paris’te çok etkili ve güzel bir kadınla kurduğu ilişki ve acımasızlığı sayesinde şöhret basamaklarını birer birer çıkarak kentin en güçlü adamı haline gelmesinin öyküsünü işliyor.



*************************
Herkese iyi h.sonları . . :)

Kaynak:sinemalar.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea