9 Mart 2012 Cuma

9 Mart - Vizyon Filmleri

Selam :)
Bahar geldi diye sevinirken haftayı yağmurlu kapatıyoruz.
*
Beyazperde tam havaya uygun,7 yeni film bizlerle bu hafta.
  • John Carter: İki Dünya Arasında (John Carter)
Savaş yorgunu eski bir askeri kaptan olan John Carter (Taylor Kitsch) açıklanamayan bir şekilde kendisini Mars'ta bulur. İki farklı ırkın yaşadığı bu gezegende kendisini büyük bir savaş beklemektedir. Güzel ve alımlı prenses Dejah Thoris  ve düşmanı Tars Tarkas arasındaki savaşın sonucu ve Barsoom (Mars) gezegeninin kurtuluşu onun ellerindedir. Carter sonunda  burada olmasının bir amacı oluğuna inanır. Artık yok olmak ile yüzyüze olan bu gezegen için elinden geleni yapmaya karar verir.


  • Siyahlı Kadın (The Woman in Black)
Klasik hayalet hikâyesine dayalı olarak The Woman In Black, oğlunu terk etmek zorunda kalıp Eel Marsh Malikhânesi'nin yeni ölmüş sahibinin işlerine katılmak için uzak bir köye seyahat eden avukat Arthur Kipps'in (Daniel Radcliffe) yaşadığı olayları anlatıyor.Eski köşklerde yalnız başına çalışan Kipps, kasabanın trajik ve işkence dolu sırlarını ortaya çıkarmaya başlıyor. Yerel çocukların gizemli yollar ile öldürüldüğünü anlayan Kipps'in korkusu artmaya başlıyor. Siyahlar içerisinde intikamcı bir kadın tarafından tehdit edilen Kipps, terörün dönügüsünü kırmak için bir yol bulmalı.


  • Seninki Kaç Para ?
Ailesiyle zar zor geçinirken İstanbul'da hayatta kalmaya çalışan Cemil Poyraz'ın hayat artık canına tak etmiştir. Bir iş adamından para kazanmanın kolay yollarını öğrenmeye başlayan Cemil'in gözünü para bürür; o kadar ki daha fazlası için ruhunu şeytana satmakta dahi bir mahsur görmez.Bu devirde herkesin satın alınabileceği bir fiyatı vardır...


  • Elveda İlk Aşk (Goodbye First Love)
15 yaşındaki Camille ciddi mizaçlıdır. Ondan daha büyük olan Sullivan ise tam tersi hayat doludur. İki genç birbirlerine aşık olurlar ama Sullivan özgürlüğü için Camille'dan ayrılınca genç kızın dünyası yıkılır.
Bir süre mektuplar gelmeye devam eder fakat sonra Camille, Sullivan'ın izini kaybeder. Yıllar geçer, kendini toparlar, yeni bir ilişki kurar... Ancak tam o sırada Sullivan bir gün çıkıp geri gelir...

  • Teksas Ölüm Tarlası (Texas Killing Fields)
Gerçek olaylardan uyarlanan film Teksas’taki küçük bir kasabada cinayet masası dedektifi olan Jake Souder (Sam Worthington) ile Pam Stall (Jessica Chastain) ve bölgeye New York’dan nakledilen bir polisin (Jeffrey Dean Morgan); kurbanlarını öldürdükten sonra parçalara ayırıp Ölüm Tarlası olarak bilinen bir bataklığa atan sadist bir katilin peşine düşmelerini konu alıyor. Ölüm Tarlası’nda o güne kadar 60 ceset bulunmuştur. Dedektiflerin tanıdıkları genç bir kız (Chloë Moretz) kaybolunca, katili yakalamak için zamanla yarış başlar. Ancak çok sayıda şüpheli vardır.


  • Gizemli Adaya Yolculuk (Journey 2: The Mysterious Island)
Genç maceracı Sean (Josh Hutcherson) hiçbir adanın gizemli bir ada kodlu bir tehlike sinyali mevcut tuhaf bir yer aldığında başlar yaşam formları, altın, dağlar, ölümcül volkanlar ve birden fazla şaşırtıcı gizli. Gitmesini durdurmak için, Kemal'in yeni üvey babası (Dwayne Johnson) arayışı katıldı. Birlikte bir helikopter pilotu (Luis Guzman) ve onun güzel, güçlü iradeli kızı (Vanessa Hudgens), onlar, ada, deniz altındaki sismik şok ada kuvvet önce yalnız sakini ve kaçış kurtarma ve sonsuza kadar hazinelerini gömmek için yola çıktı.


  • Max Maceraları: Kralın Doğuşu (Max Begins) 
Max ve arkadaşları, Phoenix adlı uçağı kullanarak, Gölgelerin Efendisi ve onun müttefikleriyle güç kristallerinin saklı olduğu birçok büyüleyici yerde çarpışacaklar. Çölün ortasındaki bir piramitten, gökyüzündeki bir adaya kadar farklı birçok yerde kristallerin gücü için savaşacaklar. Acaba sonunda tüm kristallere birden kim sahip olacak?




***********************
Ben bu haftaki filmlerden 'Siyahlı Kadın ' ı merak ediyorum :)

Herkese iyi h.sonları :)


Kaynak:sinemalar.com,youtube


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea